Om Metafix

Metafix er en moderne metalvarefabrik beliggende i Hadsund. Med rødder tilbage til 1974 har vi mange års erfaring i branchen.

Metafix er i konstant udvikling, og vi er i stand til at kunne tilbyde vores kunder at være systemleverandør indenfor alle metalløsninger som f.eks. metalbearbejdning, overfladebehandling, pladebearbejdning og montage.

Vi deltager gerne i udviklingen allerede helt fra konstruktions- og designstadiet og frem til produktion og levering af metalemnerne. Vi udvikler desuden prototyper i metal, hvis behovet skulle opstå.

Vi er glade for at have et fantastisk netværk af forskellige underleverandører og tætte samarbejdspartnere, som vi bruger til sparring samt produktion af metalemner udenfor vores egne kapaciteter. Vores produktionsanlæg er dog omstillingsparat og giver os en stor fleksibilitet.

Maskinparken hos Metafix er fuldautomatiseret med højteknologisk udstyr, og det er dygtige faglærte medarbejdere, der står for betjeningen af maskinerne. Medarbejdernes kompetencer, viden og knowhow indenfor området sikrer en kvalitetsbevidsthed, der gør, at vi kan kombinere automatisering og menneskelige kompetencer for fuld udnyttelse af produktionsapparaterne.

Metafix tilbyder mange ydelser indenfor metalarbejde, men vores speciale er bearbejdning af alm. stål, rustfrit stål og aluminium - hvilket blandt andet indebærer kombistans / laser, laserskæring, kantpres, svejsning, montage, elektropolering, bejdsning og pulverlakering.

Vi mener, at grundlaget til godt samarbejde for begge partner hviler på en gensidig tillid.

Koncept / Idégrundlag

Vores målsætning er at have en indtjening, som muliggør en konstant udvikling. Vi ønsker at udvide og udvikle os sammen med vore kunder.

Vi ønsker at tilbyde kunden gennemarbejdede løsninger og påtage os det fulde ansvar for, at der produceres efter opstillede krav og specifikationer.

Et tæt samarbejde, som bygger på respekt og tillid, ser vi som noget fundamentalt. Mindst en gang årligt inddrages et nyt procesområde, eller et nuværende løftes væsentligt. Det er et mål at være førende inden for vort felt - METALBEARBEJDNING.

Fremtiden

Vi satser på fortsat stabil udvikling og investering - fremtiden vil byde på fortsat udbygning af tætte relationer og samarbejde samt øget færdighedsgrad på produkterne - det er et mål, at 50% af vores kapacitet anvendes på færdige produkter, klar til slutforbrugeren.

Relevante produkter vil blive importeret fra lavtlønsområder. Dog skal de importerede emner, så vidt det er muligt, kunne produceres på Metafix, for på denne måde at opnå leveringssikkerhed.

Alle medarbejderes uddannelse og udvikling vil være et meget væsentligt aktiv for Metafix' fremtid.

Skal vi hjælpe dig videre?

Vil du blot høre om vi kan løse din opgave? Eller har du brug for et pristilbud? Uanset sidder vi klar til at hjælpe dig videre!